Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Toiminta

Pyrimme Tuhottomassa järjestämään laajassa mittakaavassa tapahtumia ja toimintaa, ja painotammekin hoitajiin ja oreihin astutuksiensa kanssa. Lisäksi järjestämme säännöllisesti kilpailuja, jotka luultavasti tulevat kaikki olemaan villejä. No, kerron alempana hieman lisää toiminnastamme.

Hoitajatoiminta

Otamme kaikille hevosillemme hoitajat. Kun olet hevosen hoitaja, olet vastuussa hevosesta, ja meillä sinä saat...

  • Ratsastaa hevosella fiksusti, et voi tarinoissasi hypätä 170 cm esteitä neljää tuntia! Noudata tarinoissasi hevosen luonnetta ja koulutustasoa.
  • Harjata ja jynssätä hevosta vaikka koko päivän, tarinoissasi siis.
  • Huoltaa hevosta. Tarinoissasi hevoselle saa sattua joitain pikkuvammoja, mutta vain esimerkiksi haavoja, ja tarinoissasi saa olla mukana eläinlääkäri, mutta et saa kirjoittaa mistään järkyttävän riskillisestä leikkauksesta.
  • Pestä hevosen varusteita. Hevosen sivuilla on merkitty hevosen varusteet. Saat pestä ja hangata niitä tarinoissasi vapaasti, kunhan pysyt järjen rajoissa!
  • Rahaa. Jokaisesta tarinastasi saat virtuaalieuroja(v€) tarinasta riippuen 50-300 v€. Jos haluat sen 300 v€, tarinan tulee olla pitkä, tasokas, ja mahdollisimman virheetön kirjoitusasultaan.

 

  • Hoitajat saavat törsätä rahojaan virtuaalisissa varustekaupoissa, me käytämme Equestrian PRO:ta sekä Kreivitärtä. Jos löydät jotakin, minkä tahdot ostaa, ilmoita siitä Veronikalle. Veronika on rekisteröitynyt molempiin kauppoihin, ja hän hakee sinulle tuotteet ja ja vähentää rahat kaapistasi.

| Hoitajien kaapit | Hoitokirja |

Oriasematoiminta

Oria vailla? Jos tammasi kaipailee oria, ja löydät meiltä löytyy Sinulle mieluinen ori, voit varata kyseiseltä oriilta astutuksen täyttämällä täältä löytyvän lomakkeen. Astutus meiltä maksaa 100 v€ per ori, ja maksat sen varatessasi astutusta.

Jos tahdot varata astutuksen, lue ohjeet, ja täytä ylempää löytyvä lomake.

  • Tamman tulee olla samaa rotua valitsemasi orin kanssa(roturisteytykset mahdollisia, niistä sovittava erikseen).
  • Tamman täytyy olla alle 25- vuotias, en varaile astutuksia yli 25- vuotiaille realistisuuden takia. Jos oikeassa elämässä astuttaisit 25- vuotiaan tamman, tai vanhemman, on riski varsan ja tamman kuolemaan suurempi.
  • En vaadi sinulta VRL- tunnusta, tai sitä että tammasi on rekisteröity VRL:ään.(Ei tällä hetkellä toiminnassa)

Astutuskalenteri

Valmennustoiminta

Tuhottomasta on mahdollista myös varata valmennuksia. Minä, Veronika, olen käynyt korkean koulutuksen ratsastuksen opettamiseen. Jos sinulla on ongelma hevosesi tai itsesi kanssa, tule ihmeessä meille korjaamaan ongelmianne. Opetan ratsukkoja aivan laidasta laitaan: alekistason atsukoitakin voin valmentaa ongelmitta, samoin hyvin korkean kouluratsastuksen harjoittajia. Jos tahdot varata valmennuksen meille, ilmoita siitä minulle niin sovimme ajankohdan mikä sopii meille molemmille. Ilmoitan sinulle henkilökohtaisesti valmennusraportin valmistuttua. Tervetuloa meille uutta oppimaan!

Kilpailutoiminta

Pidämme satunnaisesti kilpailuja, jotka useimmiten ovat villejä, eli avoimia kaikille. Kaikkien kilpailuidemme voittajat arvotaan täysin puolueettomalla arvontakoneella, mikä löytyy netistä.

 

(c) AK

Tulevia kilpailuja

Kilpailu/Tapahtuma Päivämäärä
   
   
   

 

Tuhottoman toiminta on täysin virtuaalista, eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä!

©2019 Tuhottoman - suntuubi.com