Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Päätalli

Päätallissa majailevat tallimme tammat, ruunat, sekä yksityiset hevoset. Toki, jos tuot tänne oriin, se saatetaan sijoittaa oriemme kanssa oritallin vilkkaaseen melskeeseen. Päätallin karsinoiden koot vaihtelevat, osa on 4mx4m kokoisia, osa saattaa olla jopa 5mx5m. Kaikissa karsinoissa on juoma-automaatti, sekä kiinteä ruokakuppi. Kaikki tallin karsinoiden ovet ovat liukuovia, jotka lukitaan napsauttamalla yksinkertainen alasalpa lattiassa olevaan reikään. Kalterit karsinoiden ovissa ja seinissä takaavat jokaiselle hevoselle oman rauhan. Kaikissa karsinoissa käytetään alusina isojen höylälastujen ja sahanpuruhötön sekoitusta.

Tallin keskellä olevat hoitopaikat ovat leveydeltään puolitoistametrisiä, ja hevoset kiinnitetään paikalleen ketjulla, missä on kumisuojat ketjujen kolahdusäänien poissulkemiseksi. Turvalliset pikalukot takaavat turvallisuuden. Hevsen eteen voi kiinnittää heinäkassin, jos haluaa hevosen syövän samalla kun harjaat sitä.

Satulahuoneessa on viisitoista kiinteää satulatelinettä sekä viisitoista kiinteää suitsitelinettä. Myös kokoontaitettavia satulatelineitä löytyy kahdeksan kappaletta, irrotettavia suitsitelineitä taas löytyy kolme kappaletta. Satulahuoneesta löytyy myös kuivauskaappi suojille, tai toki siellä voi kuivata vaikka omia sukkia jos tulit astuneeksi vesilätäkköön. Rivi kaappeja löytyy myös tästä tallista, ja sinne taas hoitajat saavat viljellä roskiaan vapaasti. Loimia säilytetään kaapeissa, ja käytössä olevat loimet ripustetaan kuivumaan puisten telineiden päälle.

Rehuvarastossa on aina useampi iso pyöröpaali, ja muutama kuivaheinäpaali tungettuna varastoon. Myös väkirehut löytyvät täältä tälle tallille, myös joitakin lisäravinteita löytyy.

Tutustu päätallin pohjapiirrokseen täällä.

Tuhottoman toiminta on täysin virtuaalista, eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä!

©2019 Tuhottoman - suntuubi.com