Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Miljöömme

(c) lasikuu.net, AK

Tuhottoman talli omistaa isot maat, itse tallialueen koko lähenee 40 hehtaaria(hehtaari=100mx100m). Tallille kuuluu myös muutamia kymmeniä hehtaareja laidun ja metsämaita, sekä tietysti Veronikan oma asunto vie oman tilansa, mutta se on sijoitettu tallin maille. Kaksi eri tallirakennusta on sijoitettu pihamaalla vastakkain, ja niiden välissä on muutama iso tarha. Loput tarhat ovat oritallin takana, ja ovat aavistuksen pienepiä. Hahmotat selitykseni varmaan katsomalla tallipihan ja muun ympäristön kartat täältä.

Tallialueella on siis kaksi tallia: oritalli, missä asustavat tallimme jukuripäät ja tammaimurit, sekä päätalli, missä asustavat yksityiset hevoset ja tallin tammat ja ruunat.

Tutustu oritalliin täällä.

Tutustu tammatalliin täällä.

(c) lasikuu.net

Maneesimme on kirjaimellisesti valtava, sillä sen toinen sivu on ruhtinaalliset 200 metriä pitkä. Lyhyt sivu on taas 75 metriä pitkä, ja maneesi on vuorattu suurilla peileillä. Peilejä on sijoiteltu noin kahden metrin välein, ja peilien yläpuolelta tulee vieno valaistus tunnelmavalojen tapaan. Maneesi on lämmitelly, ja talvipakkasilla saattaa olla 30 astetta lämmintä, kun ulkona on pakkasta saman verran. Maneesi on runsaasti valaistettu, ja valoja löytyy paljon kaikkialta. Katsomokin löytyy, ihmisiä mahtuu penkeille istumaan viitisenkymmentä, seisomapaikkoja riittää noin parillekymmenelle. Katsomon alta löytyy estekalustomme, johon kuuluu parikymmentä puomia ja kolmetoista paria estetolppia.

(c) AK

Tarhat ovat sähkölankatarhoja pikkutarhoja lukuunottamatta, ja tarhoilta löytyy pinta-alaa noin 10-25 neliömetriä. Olemme itse säätäneet, että jos on oreista kyse, oriit tarhaavat joko itsekseen tai sellaisten orien kanssa, joiden kanssa ei tule tappeluita. Muiden hevosten kanssa taas tarhautamme hevosia 2-5 hevosen laumoissa. Tietysti jos kyse on sairaasta hevosesta, tai hevosesta, joka ei tule toimeen muiden hevosten kanssa, hevonen voidaan myös tarhata yksin vaikkapa pikkutarhassa.

Jos hoitajat haluavat rentoutua hetken hevosista irroten, he voivat mennä käymään Veronikan oman talon alakerrassa: sieltä hoitajat saavat juotavaa ja he saavat istuskella sohvilla puhellen mukavia. Voit myös halutessasi lueskella hevoslehtiä tai -kirjoja. Hoitajilla on käytössään myös suihku, sekä jääkaappi jos omat eväät sattuivat unohtumaan kotiin keittiön pöydälle.

Tuhottoman toiminta on täysin virtuaalista, eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä!

©2019 Tuhottoman - suntuubi.com